Vytisknimi.cz - software pro tiskárny a copycentra

Informace o zpracování Vašich osobních údajů

Na této stránce naleznete přehled hlavních principů ochrany osobních údajů a informace o zpracovávání těchto údajů v aplikaci Vytisknimi.cz. Tímto také udělujete souhlas o zpracování Vašich osobních údajů.

1. Kdo zpracovává Vaše údaje?

Společnost SoftProject s.r.o., se sídlem Jaurisova 515/4, Michle, 140 00, Praha 4, IČ: 05710332, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném Magistrátem města Ústí nad Labem (dále jen „Správce“). Tato společnost jako správce bude ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávat Vaše osobní údaje.

2. Jaké Vaše osobní údaje zpracováváme?

Zpracováváme pouze osobní údaje, které nám poskytujete v souvislosti s využíváním naší služby, resp. uzavřením smlouvy o užívání této služby. Jedná se tak zejména o údaje, které nám sdělíte při registraci do naší služby.

  • E-mail
  • Telefonní číslo

3. Proč Vaše osobní údaje zpracováváme?

Hlavním důvodem zpracovávání Vašich osobních údaje, je fakt, abychom mohli spravovat Vaše klientské účty k naší aplikaci, abychom Vám mohli poskytovat služby, o které jste projevili zájem, ať již se jedná o služby bezplatné či placené (včetně administrace a provedení platby, v případě placené služby) a abychom mohli zajistit a neustále zvyšovat bezpečnost našich služeb a tím i Vašich údajů. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 let.

Vaše údaje dále zpracováváme za účelem:

  • zlepšení kvality našich služeb a vývoje nových
  • provádění analýz a měření s cílem zjistit, jak jsou naše služby používány
  • zasílání informativních e-mailů

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje naší společnosti. Např. info@vytisknimi.cz.

4. Kdo všechno může mít k vašim údajům přístup?

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • a) Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

5. Jak a kdy můžete svůj souhlas se zpracováním osobních údajů odvolat?

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů